default logo

Nyhet!

Alt tekst

 Hearts intuitive intelligence

Hjertet – er på en måte litt som en smart telefon, helt usynlig kan vi koble oss til et nettverk av informasjon. Det er gjennom den usynlige energi som hjertet sender ut at mennesker er dypt forbundet med alle levende ting. Energien fra hjertet knytter oss til hverandre. Hver persons hjerte skaper et «kollektivt miljøfelt. ‘ Denne korte videoen ovenfor forklarer viktigheten av denne sammenhengen og hvordan vi alle er knyttet til dette kollektive energifelt.

Forskere ved «Institute of HeartMath» (IHM) ved Standford University i California har allerede gjennomført omfattende forskning på energi strømmen mellom hjertet og hjernen og hvordan denne kobling avdekker hjertets intelligens og praktisk intuisjon. Hjertets elektromagnetiske felt er 5000 ganger kraftigere enn hjernens elektromagnetiske felt.

I våre personlige relasjoner, sosiale forbindelser, og forbindelser til det globale samfunnet – er vi alle forbundet gjennom et felt av elektromagnetisk energi. Økende individuell bevissthet om hva vi bringer til dette feltet kan være en nøkkelen til å skape en bærekraftig fremtid, en fremtid som vi kan være stolte over å ha bidratt til å skape. Fritt oversatt fra Institute of Heart Math /Vitenskap og Teknologi av Torill Iversen.

Hvilke praktisk betydning har dette for deg som leder?

På Lederprogrammet lærer du hvordan du kommer inn i balansen og samspillet med hjertet og hvordan du fra hjertet samarbeider med hjernen.

  • Du blir tryggere på dine beslutninger.
  • Du vil erfare at dine beslutninger blir mer helhetlige og mer virkningsfulle.
  • Det blir lettere å gjennomføre målene du setter for deg selv, dine medarbeidere og organisasjonen.
  • Din forhandlingsevne og kommunikasjonsevne styrkes.
  • Du vil få energi der du tidligere følte deg sliten.
  • …og dette er bare noen av de fordelene du vil erfare med disse ferdighetene og denne kompetansen!

Les mer om samspillet mellom hjertet og hjernen